kraftan-b bild

Kräftans stora kärlek är hem och familj. De älskar att vårda dem runt omkring. Inget offer är för stort för att säkerställa att deras hem är säkert och deras anhöriga är trygga och glada. De är mycket vänliga och delar gärna med sig. En Kräfta är också mycket lynnig och går ofta in i sig själv för att återhämta sig eller ibland tjura. Det snabbaste sättet för dem att komma tillbaka från sådana stunder är att göra vad de gör bäst: vårda andra.

Kräftan har järnvilja och vill göra ha saker på sitt sätt. De är mycket känsliga för förakt och blir lätt sårade. En plågad Kräfta kommer att gå in i sig själva och grubbla. Även om de i allmänhet inte gillar konfrontation, är inte Kräftan oäven att söka hämnd mot dem som skadar dem. Kräftor är medkännande och visar gärna sin tillgivenhet för andra. De kommer att sätta sina problem åt sidan för att hjälpa andra att lösa deras. De är extremt intuitiva, de vet ofta vad som är upprörande för någon utan det uttaltas. De är bra kommunikatörer och kan ofta hjälpa människor med problem med bara några ord. Sammantaget är Kräftor ganskaa sällskapliga. De älskar att umgås med sina vänner och familj. Deras behov av att ta hand sina närmaste gör dem till en tillgång för alla familjer.

I relationer söker Kräftan säkerhet och trygghet. De arbetar bäst med någon som förstår deras kreativitet och kommer att acceptera dem för vad de är. Eftersom deras känslor är så kraftfulla, söker de en partner som är stabil och lyhörd men som samtidigt visar förståelse för deras tillfälliga behov av ensamhet växlat med sällskapligt behov stimulans.

Kräftor är beskyddande, även ägande till viss del. Även om inte är dominerande, kan de bli mycket svartsjuka älskare när de känner sig otrygga. Även om de har ett hårt skal mot omvärlden är Kräftor känsliga och vårdande av naturen. Som älskare söker Kräftor säkerhet och trohet. Kräftor kan bli djupt sårade om en de litar på röjer deras förtroende (som aldrig ges lätt). Kräftor är poetiska och romantiska och mycket sensuella. När de hittar en älskare de litar på kommer båda två att blomstra.

Kräftor passar bäst med Skorpionen eller Fiskarna Sten: Pärla Himlakropp:Månen Element: Vatten